• Imprimanta DNP RX1-HS

Ideala pentru integrarea in cabinele foto sau pentru fotografii profesioniști, DS-RX1HS combină costurile de hardware necostisitoare, prețuri scăzute pentru consumabile va ofera sicea mai mare capacitate de imprimare din clasa sa cu performanțe deosebite.

Noul DS-RX1HS are o creștere de 20 la suta la viteza de imprimare in comparatie cu vechiul model, permițând utilizatorilor să producă un print 10×15 cm în doar 12,4 secunde sau până la 290 de printuri 10×15 pe oră. Un design robust, durabil, oferă o capacitate de incarcare  cu 700 de printuri 10×15 cm și 350 de 15×20 cm, precum și capacitatea de a imprima benzi foto 5×15 cm. Imprimanta dispune de un mod unic, de mare viteză (300x300dpi) și modul de înaltă rezoluție (300x600dpi) în finisaje lucioase sau mate.

Instrumente de sprijin operațional îmbunătățite vin standard cu imprimanta DS-RX1HS, inclusiv adăugarea de USB iSerial pentru imprimarea la mai multe imprimante DS-RX1HS și un nou statut App pentru sistemul de operare Windows pentru monitorizarea în timp real, inclusiv tipul de hârtie încărcat, imprimate rămase,  stare imprimantă, a numărului total de imprimare, versiunea de firmware, numărul de serie și de control de culoare de date.

Cu cea mai mare capacitate de imprimare din clasa sa și cu un design robust, durabil, dar si cu o viteză de printare mai mare, DS-RX1HS ofera performanțe remarcabile pentru imprimarea fotografiilor.

Noua imprimanta DS-RX1HS dispune de consumabile de hartie pe rola dar si de ribbon din gama RX1HS MEDIA SET . Aceste media poate imprima dimensiuni 5×15 cm, 10×15 cm dar si 15×20 si A4 (schimb media din interiorul ei) oferind astfel o gamă largă de rezultate.

Pro Photo Solution va ofera cel mai mic pret de pe piata , pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul sectiunii de contact.

  •  Banda magnetica cu adeziv

Benzile magnetice comercializate sunt autoadezive,  iar pe spatele acestora este aplicat un adeziv de calitate superioare, ce adera pe o gama variata de materiale: plastic, sticla, metal,  poliplan sau polipropilena. Datorita tipului de adeziv fosit, banda este foarte rezistenta la forfecare, la tensionare dar de asemenea si la conditii de exterior.

Rolele comercializate de noi sunt disponibile la urmatoarele dimensiuni:

Grosime = 1.5 mm
Latime = 12.7 mm sau 25.4 mm

Pentru oferta de pret, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

© 2015 - 2017 Cabinefotodevanzare.ro | Toate drepturile rezervate.