• Daca intrebarea dvs. nu se regaseste mai jos, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

De ce sa aleg sa achizitionez o cabina de la voi?

– Simplu, suntem cel mai mare producator de cabine foto din Estul Europei.
– Suntem singura companie din Romania activa ce furnizeaza cabine foto catre resseleri din : Germania, Polonia, Ungaria, Bulgaria.
– Suntem extrem de transparenti pe site referitor la componentele ce urmeaza a fi folosite in interiorul cabinei.
– Nu ascundem denumirea unui component utilizand denumirea profesional ci chiar ii oferim denumirea exacta, astfel incat clientul sa stie ce se regaseste in spatele cabinei.

Ce este cabina foto?

Cabina foto comercializata de noi este un nou concept fotografic ce ofere posibilitatea invitatilor sa realizeze fotografii de calitate in doar cateva secunde.
Aceasta este una mobila, putand fi transportata inclusiv cu ajutorul unui autoturism hatchback.

Ce contine cabina foto?

Dotarile cabinei foto difera in functie de modelul ales,  : monitor , blitz, dslr canon,  imprimanta, tv , laptop , umbrela etc., acestea fiind mentionate in pagina fiecarui produs.

Aveti  magazin de prezentare?

Detinem showroom de prezentare a produselor noastre, unde va asteptam sa testati produsele comercializate de noi. Adresa o gasiti la sectiunea contact, cu mentiunea ca trebuie sa facem o programare pentru vizionare.

Care sunt costurile unei fotografii printate?

Costurile sunt extrem de mici, pretul pentru o fotografie 10 x 15cm este de 0.47 bani. Imprimanta folosita de catre noi avand costurile cele mai mici per consumatoare.

La ce dimensiuni pot printa imprimantele?

Imprimanta DNP RX1-HS folosita poate printa urmatoarele dimensiuni : 5 x 15cm. , 10 x 15cm. , 15 x 20cm. (pentru aceasta din urma fiind necesara inlocuirea consumabilelor pe perioada printarii fotografiilor).
Viteza de imprimare a acesteia este de 10 secunde, fiind in momentul de fata cea mai rapida imprimanta foto.

Merita sa investesc in achizitionarea unei astfel de cabine?

Bineinteles,  amortizarea unei astfel de investitii se realizeaza in circa 12 – 20 evenimente. Fiind in momentul de fata o afacere extrem de rentabila.

Primesc asistenta la achizitionarea unei cabine foto?

Echipa noastra va ofera training gratuit la achizitionarea oricarei cabine, astfel incat sa aveti cunostinta generale legate de setarile cabinei dar si functiile acesteia. De asemenea. oferim suport clientilor nostri 7/7.

Primesc garantie la achizitionarea unei cabine foto?

Bineinteles , firma noastra ofera garantie pentru fiecare accesoriu in parte.

Pot achizitiona doar cabina, fara accesorii?

Putem comercializa doar cabina sau cabina doar cu anumite componente, pentru o oferta de preturi va rugam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

Este usor de montat cabina foto?

Cabinele foto comercializate de noi se monteaza in cateva minute, aceasta fiind principala preocupare a noastra in momentul in care am proiectat cabina.

In cat timp este livrata cabina foto?

Produsele comercializate de noi se gasesc in general in stoc si pot fi achizitionate in aceasi zi.

© 2016 - 2019 Cabinefotodevanzare.ro | Toate drepturile rezervate.