Cum facem alegerea corecta atunci cand achizitionam o cabina foto?

Cum facem alegerea corectă atunci când achiziționăm o cabină foto?

Una din principalele intrebari ce ne este adresa de clientii nostri este legata de greutatea si dimensiunile cabinei.
Ce-i drept, este o informatie extrem de pretioasa pentru cel ce urmeaza a achizitiona o cabina foto si asta deoarece acest tip de business implica transportarea cabinei de la sediul firmei la locatia unde urmeaza a avea loc evenimentul, iar o greutate mare sau niste dimensiuni generoase nu sunt deloc de neglijat.
Recomandarea noastra este sa luati in calcul urmatoarele aspecte :
1. Transportarea cabinei
Si anume ce masina veti folosi la transportarea cabinei de la sediu la salon si viceversa, luand in calcul faptul ca pe langa cabina foto va trebui sa transportati imprimanta, stativele pentru fundal, laptop, blitz.
Daca masina folosita este una tip hachback, atunci recomandarea noastra este sa va incadrati intr-o dimensiune de maxim 150 cm inaltime si 95 latime, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa va schimbati masina.
2. Greutatea cabinei foto.
O greutate mare a cabinei atrage de la sine o manevrarea mult mai greoaie a acesteia si de asemenea nevoie de a avea minim doi asistenti la un eveniment (costuri suplimentare), iar cum 40% din clienti sunt persoane de sex feminin, atunci lucrurile se pot complica si mai tare.
3. Materialul din care este realizata cabina.
Materialul este de asemenea important deoarece acesta ne poate oferi o protectie sporita la transport si de asemenea o rezistenta in timp.
Este cunoscut faptul ca materialele tip PAL sau MDF nu sunt recomandate datorita rigiditatii, greutatii sau a faptului ca nu sunt rezistente in timp.
Recomandarea noastra (daca va doriti o cabina cu o greutate mica) este sa alegeti cabine din tego mulistratificat sau aluminiu premium.
4. Calitatea componentelor.
Principala temere intr-un astfel de business este aceea ca se poate defecta in timpul unui eveniment (temere pe deplin fondata).
Nimeni nu isi doreste sa fie in situatia de a nu putea onora un eveniment, sau sa fie nevoit sa renunte la acesta in plina desfasurare.
De aceea, recomandarea noastra este sa puneti calitatea componentelor pe primul plan atunci cand faceti o astfel de achizitie, iar apoi pretul.
In general, preturile mici atrag de la sine componente de slaba calitate, un suport greoi sau de ce nu o firma ce poate sa dispara de pe piata la fel de usor cum a aparut.
La final, va lasam pe voi sa va decideti legat de tipul de cabina foto dorit, astfel incat aceasta sa se preteze pe deplin nevoilor.

DATE COMPANIEPabibabum Media Events
Cod unic de inregistrare : RO35969090
Nr. registrul comertului : J0/5623/2016
LOCATIA NOASTRAUnde ne gasiti :
Strada Poet Ion Minulescu , nr. 60, etaj 2, sector 3, Bucuresti
Vizionarile se fac in baza unei programari telefonice sau email.
MEDIALink-uri sociale
DATE COMPANIEPabibabum Media Events
Cod unic de inregistrare : RO35969090
Nr. registrul comertului : J0/5623/2016
LOCATIA NOASTRAUnde ne gasiti :
Strada Poet Ion Minulescu , nr. 60 , etaj 2, sector 3, Bucuresti
Vizionarile se fac in baza unei programari telefonice sau email.
MEDIALink-uri sociale

Copyright by Cabine foto de vanzare. 2023 Toate drepturile rezervate

Protectia Consumatorilor – ANPC