Cum transportam cabina foto in siguranta

Cutii transport profesionale pentru cabina foto vs. genti transport.
Primim in ultimul timp tot mai multe intrebari legate de cum isi vor transporta echipamentele (cabina foto, imprimanta) la evenimente deoarece au teama ca se pot deteriora.
Cei drept, grijile sunt intemeiate, datorita faptului ca se pot intampla evenimente neprevazute in care echipamentele se pot distruge la transportarea lor.
Pe piata online se gasesc genti realizate din panza pentru transportarea imprimantelor sau chiar a cabinei foto, doar ca la o verificare mai atenta la producatorul DNP, acestia nu recomanda transportarea imprimantei din mai multe motive, acestea fiind urmatoarele :
1. Materialul tip panza pot creea camp electrostatic la transportarea acesteia, ducand astfel de la arderea placii de baza in momentul in care aceasta este pusa in functiune.
2. In general, materialul folosit la realizarea gentilor nu este suficient de rezistent in timp, iar manarele se pot rupe cu usurinta datorita greutatii mari a imprimantei (aproximativ 12kg), ducand astfel la deterioarea imprimantei.
Din pacate, in ambele cazuri, garantia nu acopera astfel de daune.
3. Importatorul DNP din Romania nu recomanda folosirea cutiilor de transport a imprimantei ce au la baza roti de transportare, datorita socurilor produse la transportarea ei, anumite componente se pot deplasa din interiorul imprimantei.
4. Atat in cazul imprimantelor cat si al cabinelor foto, materialul folosit la realizare gentilor nu pot oferi protectie la lovirea echipamentelor, ducand astfel la deterioarea acestora.
In cazul nostru, la realizarea cutiilor de transport, am apelat la recomandarile furnizorilor, astfel incat produsele clientilor nostri sa nu sufere deteriorari iar transportul sa se efectueze in deplina siguranta.
Cutiile realizate de catre noi atat pentru cabina foto cat si pentru imprimanta, au la baza materialul tip TEGO multistrat , burete la interior, iar la exterior avem manere de transport dar si sistemele de inchidere.
DATE COMPANIEPabibabum Media Events
Cod unic de inregistrare : RO35969090
Nr. registrul comertului : J0/5623/2016
LOCATIA NOASTRAUnde ne gasiti :
Strada Morilor, nr. 26, sector 3, Bucuresti
Vizionarile se fac in baza unei programari telefonice sau email.
MEDIALink-uri sociale
DATE COMPANIEPabibabum Media Events
Cod unic de inregistrare : RO35969090
Nr. registrul comertului : J0/5623/2016
LOCATIA NOASTRAUnde ne gasiti :
Strada Morilor, nr. 26, sector 3, Bucuresti
Vizionarile se fac in baza unei programari telefonice sau email.
MEDIALink-uri sociale

Copyright by Cabine foto de vanzare. 2023 Toate drepturile rezervate

Protectia Consumatorilor – ANPC

Open chat
Salut!
Cu ce informatii te pot ajuta?
Powered by