Cabina foto de vanzare

Producator de cabine foto din Europa de Est destinate firmelor de evenimente. acestea fiind in momentul de fata un must-have in domeniul evenimentelor.
Cabinele foto Magic Mirror sunt acum la un nivel complet nou, cu animatii atractive, partajari pe retelele de socializa, cabina foto tip Oglinda Magic Mirror comercializata de noi este unica.
Este o cabina unica prin faptul ca interactioneaza cu invitatii, oferind cea mai recenta tehnologie de fotografiere interactiva.
Acesta ofera un design elegant dar și o interfață prietenoasa, interactionand cu oaspeții printr-un ecran tactil pe toata suprafata oglinzii.
Soft-ul cabinei va permite sa va puteti realiza singuri template-uri datorita soft-ului cabinei foto extrem de prietenos si intuititiv.
Preturile cabinelor foto le regasiti la pagina Preturi cabine foto a site-ului.

300
Clienti multumiti
75 %
Vanzari anuale Externe
415
Cabine comercializate
100 %
Profesionalism

De ce sa ne alegeti pe noi?

Iti oferim cateva motive pentru a fi furnizorul tau de cabine foto

Cabine foto profesionale

Cabinele foto comercializate de noi sunt la standarde europene, componentele fiind de calitate superioare. Folosim marci consacrate : Canon, Samsung, Elinchrom, DNP, Dell, in detrimentul marcilor mai putin cunoscute.

24/7 Suport

Oferim clientilor nostri training la achizitionarea cabinelor cat si suport pentru soft , suport tehnic, suport pentru formare, astfel incat sa va puteti familiariza cu soft-ul si cabina.

Livrari externe

Livram cabine foto in Europa prin intermediul firmelor de curierat, experienta adunata in cei peste 3 ani ne ajuta sa va oferim calitate si profesionalism.

© 2016 - 2019 Cabinefotodevanzare.ro | Toate drepturile rezervate.