Cabina Foto Start Plus

Cabina recomandata pentru utilizarii medii.
  • Touchscreen Lenovo 23 inch

Display-ul monitorului este unul extrem de mare, ceea ce ofera o vizibilitate cat mai buna asupra momentului de dinaintea realizarii fotografiilor. Acest lucru diminueaza la maxim pierderile de fotografii datorate faptului ca fotografiile nu sunt pe placul invitatiilor. Display-ul este un FULL HD si are incorporat un touchscreen multitouch de ultima generatie.

 •   Aparat foto dslr                

Aparatul foto dsrl este un canon 1300D ce contine un obiectiv zoom obiectiv 18-55mm ce se preteaza foarte bine cabinei foto, acesta realizand fotografii de o calitate foarte buna.

  • Imprimanta foto – printare 10 x15cm.

Imprimantele folosite pot printa la dimensiunea 10x15cm. in aproximativ 45 de secunde. Aceasta imprimanta se preteaza utilizarii medii.

  • Blitz studio

In interiorul cabinei este integrat un blitz de studio din gama profesionala de la Elinchrom , ce asigura o iluminare optima dar si o calitate foarte buna a imaginilor. Calitatea blitz-ului asigura o functionalitate pe termen lung, evitand astfel riscul de a se defecta in timpul evenimentului.

  • Cabina foto 180 X 60 X 30 X 30cm.

Cabina foto este realizata din accesorii de calitate premium (import Germania), detaliile dar si calitatea finisajului fiind de top.

  • Soft

Soft-ul cabinei foto este unul complex ce ofera nenumarate optiuni de creare template-uri, editare template-uri, partajare pentru retelele de comunicare, posibilitate personalizare background-ului din soft pentru fiecare eveniment in parte.

  • Template-uri cadou

In pachet veti primi si template-uri cadou realizate de catre noi si care pot fi personalizate in functie de eveniment.

Cabina foto Pro PhotoBooth este recomandata utilizarii medii, diferenta dintre aceasta si Super Pro PhotoBooth este data de imprimanta din interiorul cabinei dar si de dimensiunile mai reduse in adancimea cabinei.

 

© 2016 - 2019 Cabinefotodevanzare.ro | Toate drepturile rezervate.