•  Banda magnetica cu adeziv

Benzile magnetice comercializate sunt autoadezive,  iar pe spatele acestora este aplicat un adeziv de calitate superioare, ce adera pe o gama variata de materiale: plastic, sticla, metal,  poliplan sau polipropilena. Datorita tipului de adeziv fosit, banda este foarte rezistenta la forfecare, la tensionare dar de asemenea si la conditii de exterior.

Rolele comercializate de noi sunt disponibile la urmatoarele dimensiuni:

Grosime = 1.5 mm
Latime = 12.7 mm sau 25.4 mm

  • Kit suport metalic pentru fundal Kit-ul include urmatoarele :2 x Stativ  cu amortizare arc cu o inaltime maxima stativ : 250cm
    1 x Bara fundal telescopica cu lungimea de  3m.
    Material: aluminiu
    Culoare: negru

  • Fundal verde (chroma key) din panza pentru „Green screen”.

Fundal studio panza 3x6m verde
Material: panza
Culoare: verde
Dimensiuni: 3x6cm
Greutate: 2500g

**Suportul de fundal nu este inclus in pachet.

  • Imprimanta DNP RX1-HS

Ideala pentru integrarea in cabinele foto sau pentru fotografii profesioniști, DS-RX1HS combină costurile de hardware necostisitoare, prețuri scăzute pentru consumabile va ofera sicea mai mare capacitate de imprimare din clasa sa cu performanțe deosebite.

Noul DS-RX1HS are o creștere de 20 la suta la viteza de imprimare in comparatie cu vechiul model, permițând utilizatorilor să producă un print 10×15 cm în doar 12,4 secunde sau până la 290 de printuri 10×15 pe oră. Un design robust, durabil, oferă o capacitate de incarcare  cu 700 de printuri 10×15 cm și 350 de 15×20 cm, precum și capacitatea de a imprima benzi foto 5×15 cm. Imprimanta dispune de un mod unic, de mare viteză (300x300dpi) și modul de înaltă rezoluție (300x600dpi) în finisaje lucioase sau mate.

Instrumente de sprijin operațional îmbunătățite vin standard cu imprimanta DS-RX1HS, inclusiv adăugarea de USB iSerial pentru imprimarea la mai multe imprimante DS-RX1HS și un nou statut App pentru sistemul de operare Windows pentru monitorizarea în timp real, inclusiv tipul de hârtie încărcat, imprimate rămase,  stare imprimantă, a numărului total de imprimare, versiunea de firmware, numărul de serie și de control de culoare de date.

Cu cea mai mare capacitate de imprimare din clasa sa și cu un design robust, durabil, dar si cu o viteză de printare mai mare, DS-RX1HS ofera performanțe remarcabile pentru imprimarea fotografiilor.

Noua imprimanta DS-RX1HS dispune de consumabile de hartie pe rola dar si de ribbon din gama RX1HS MEDIA SET . Aceste media poate imprima dimensiuni 5×15 cm, 10×15 cm dar si 15×20 si A4 (schimb media din interiorul ei) oferind astfel o gamă largă de rezultate.

Pentru oferta de pret, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

© 2016 - 2019 Cabinefotodevanzare.ro | Toate drepturile rezervate.