Politica de confidentialitate & Cookie

Accesul dumneavoastra la acest site se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.
PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de produse.
PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.

PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.
PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Confidentialitatea datelor transmise prin intermediul site-ului vexio.ro este asigurata de un certificat SSL cu dubla validare:

validare domeniu web
validare entitate economica

Datele operatorului:
PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL , cu sediul în Bucuresti, punctul de lucru Str Morilor nr 26 sector 3 Bucuresti, este operator de date cu caracter personal și se supune prevederilor legale în vigoare, la nivel național și european, cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

Categoriile de date prelucrate:

Datele furnizate de către dumneavoastră la sectiunea contact sau la procesarea unei comenzi, sunt folosite execlusiv pentru încheierea contractului cu dumneavoastra și pentru procesarea comenzii.

Datele prelucrate sunt: nume, prenume, adresă de livrare, e-mail și număr de telefon, iar în lipsa furnizării lor, PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL nu poate vinde și livra produsele comandate de către dumneavoastră.

Temeiul prelucrării:

Temeiul prelucrării și procesării datelor cu caracter personal îl constituie consimțământul și îndeplimirea obligației contractuală asumate de PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL față de dumneavoastră. În scop de marketing, datele cu caracter personal vor fi prelucrate exclusiv în temeiul consimțământului, iar acesta din urmă poate fi retras în orice moment.

Vă informăm că datele dumneavoastră nu vor fi folosite de către PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL în vederea creării unui profil, însă modulele cookies sunt folosite pentru furnizarea de servicii de retargeting/remarketing de către împuternicitul nostru iar aceste servicii sunt furnizate în condiții stricte de confidențialitate.

Destinatarii datelor:

Destinatarii datelor dumneavoastră sunt: PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL , împuterniciții PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL (cum ar fi – societățile de curierat rapid cu care avem încheiate acorduri de colaborare și confidențialitate), agenții de preluare a comenzilor, precum și alte companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat – exemplu, service-urile autorizate pentru repararea produselor pe ce le comandați de pe site-ul nostru.

Ne luăm angajamentul față de dumneavoastră că oricare dintre colaboratorii noștri procesează datele cu respectarea confidențialitatății lor, și cu garanția că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare. În principal, colaboratorii care vor intra cu datele sunt după cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, service produse ș.a..

Funizorii de servicii de marketing, telemarketing sau alte asemenea servicii intră în contact doar cu adresa dumneavoastră de email sau modulele cookies.

Angajamentele PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL:

Ne luăm angajamentul față de dumneavoastră să nu vă transferăm datele în afara spațiului Uniunii Europene. Datele dumneavoastră sunt securizate și nu sunt transferate către terțe părți decât pentru procesarea comenzilor – de livrare și/sau retur al produsului (ex. către firma de curierat).
PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

Datele dumneavoastră pot fi însă transferate sau divulgate în cazul în care ni se va solicita expres de organele de urmărire penală, instanțele de judecată sau oricare alte instituții abilitate de lege.

Drepturile persoanei fizice în legătură cu datele sale:

Vă informăm că dumneavoastră, în calitate de persoană fizică vizată aveți dreptul de a solicita operatorului următoarele:

Accesul la datele dumneavoastră
Rectificarea datelor dumneavoastră
Ștergerea datelor dumneavoastră;
Restricționarea prelucrării;
Dreptul de a vă opune oricând prelucrării datelor dumneavoastră;
Dreptul la portabilitatea datelor.
Dreptul de a retrage consimțământul, fără a fi afectată legalitatea prelucrării până la momentul retragerii acestuia;
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aceste drepturi pot fi exercitate de către dumneavoastră prin formularea unei Notificări/cereri scrise la adresa de email office@cabinefotodevanzare.ro, sau la adresa str. Morilor nr. 26 , sector 3, București, în atenția Persoanei responsabile cu protecția datelor (DPO) din cadrul PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL.
Persoana responsabilă de protecția datelor va trimite un răspuns către dumneavoastră în termen de 10 zile lucrătoare de la data la care a primit notificare/cererea.

Aveți și dreptul de a depune plângere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania).

Politica privind modulele cookies
Informații generale despre cookies:

Aceasta politică se referă la cookie-urile și paginile web operate de PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL , punct de lucru str. Morilor nr. 26 , sector 3, București.

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, care va fi stocat pe computerul, telefonul tip smart, tableta sau alte echipamente ale dumneavoastră de pe care se acceseaza internetul (device). Cookie-ul este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Cookies nu solicită date cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și utilizatorii nu pot fi identificați. Aceste date sunt criptate și face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe device-ul folosit de dumneavoastră pentru navigarea pe internet implicit. Aceste setari pot fi schimbate încat administrarea automată a Cookies să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookies sunt trimise către device. Însă, limitarea folosirii Cookies poate afecta anumite functionalități ale paginii web.

Cookies nu sunt viruși. Nu sunt alcătuite din linii de cod și prin urmare nu pot fi executate și nici nu pot fi auto-rulate.

De ce are nevoie Cabinefotodevanzare.ro de cookies?

PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL folosește aceste module cookie strict pentru a putea prezenta pentru dumneavoastră conținutul site-ului Cabinefotodevanzare.ro și alte site-uri aparținând PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL, adaptat preferințelor dumneavoastră.

Cookies sunt necesare nouă și site-ului pentru a putea oferi servicii de online shopping cât mai confortabile; fără cookies nu putem reține produsele în coșul de cumpărături, de exemplu.

Nu în ultimul rând, cookies ne ajută pe noi la crearea unor date statistice anonime care ne ajută să îmbunătățim site-ul, conținutul acestuia, structura.

Tipurile de cookies folosite de PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL pe site-urile sale sunt: per sesiune si fixe

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

Cookie-uri de performanță a site-ului
Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
Cookie-uri de înregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
Pentru mai multe informatii referitoare la cookies va invitam sa accesati linkurile de mai jos:

http://www.allaboutcookies.org/

https://cookies.apti.ro/

Newsletter
PABIBABUM MEDIA EVENTS SRL nu promovează SPAM-ul și nu furnizează e-mailuri cu privire la promoțiile viitoare sau în desfășurare decât în urma acordului dumneavoastră expres.

Pentru a vă abona, dezabona sau pentru a vă administra contul de newsletter, puteți sa schimbati optiunile Dvs in contul de pe site sectiunea contul meu/informatii cont

© 2016 - 2019 Cabinefotodevanzare.ro | Toate drepturile rezervate.