Cabina foto Small Box Photobooth + Pachet Business

Soft profesional cu 20 animatii in limba romana si engleza + posibilitatea semnarii fotografiei, partajare retele socializare, green screen software , trimitere de sms-uri cu link de descarcarea fotografiilor , QR code cu link de descarcarea fotografiilor, realizare mesaje video pentru sarbatoriti, realizare gif-uri + boomerang etc.
Animatiile folosite sunt create de catre personal din cadrul firmei, acestea regasindu-se doar in portofoliul clientilor nostri.
Soft-ul cabinei foto este unul complex ce ofera nenumarate optiuni de creare template-uri, editare template-uri, partajare pentru retelele de comunicare, posibilitate personalizare background-ului din soft pentru fiecare eveniment in parte.
La achizitionarea cabinei veti primi template-uri cadou realizate de catre noi si care pot fi personalizate in functie de eveniment.

Invitatii isi pot realiza fotografii cu propriile telefoane mobile iar mai apoi trimite fotografiile online catre soft pentru a fi printate de imprimanta cabinei foto.
Fotografiile vor avea template personalizat evenimentului, fiind astfel extrem de apreciate atat de sarbatoriti dar si de catre invitati.
Totul este extrem de simplu, fiind la indemana oricarui invitat de a pleca cu o amintire acasa.
Acum iti poti suprinde partenerii cu un soft nou, ce va aduce un impact pozitiv afacerii tale, reusind sa oferi clientilor ceva nou pe piata din Romania.

Dimensiuni cabina : Inaltime minima (fara umbrela) : 160 cm.

Dimensiuni cutie cabina :
Inaltime : 0.57 cm.
Latime : 0.47 cm.
Adancime : 0.47 cm.

Cabina foto este realizata din aluminiu de calitate premium , detaliile dar si calitatea finisajului fiind de top.
Cabina foto vine echipata cu 12 nuante de leduri.

Dimensiuni cutie transport cabina :
Inaltime : 0.55 cm.
Latime : 0.65 cm.
Adancime : 0.55 cm.

Dimensiuni cutie transport imprimanta:

Inaltime : 0.38 cm.
Latime : 0.47 cm.
Adancime : 0.45 cm.

Cutiile de transport sunt realizate din tego cu strat protector anti-zgariere ce imita pielea, oferindu-le eleganta dar si rezistenta.
La interior sunt captusite cu burete de protectie, ceea ce le ofera protectie 100%.

Laptop 2/1, Touch, 4GB, 128GB SSD

Cu performanta unui PC puternic, activitatile multitasking sunt simple si rapide. Cu procesorul Intel® Core™ i3 din a 8-a generatie si placa grafica UHD 620, aveti toata puterea de care aveti nevoie pentru a duce lucrurile la bun sfarsit.
Procesor Intel® Core™ din generatia a 8-a
Cresteti performantele, cu viteza uniforma de raspuns a sistemului si cu timpii scurti de incarcare, pentru o experienta exceptionala de lucru cu PC-ul. Cu rezolutiile uimitoare, redati in flux continutul premium sau chiar creati propriul continut.

Afisaj de inalta definitie
Vedeti lumea digitala intr-un mod complet nou. Bucurati-va de filme si fotografii, la calitatea excelenta a imaginii, cu detalii de inalta definitie oferite de 1 milion de pixeli.

Imprimanta foto profesionala DNP RX1-HS 
Consumabile pentru 1400 printuri 10X15 cm. + Banda Magnetica
Imprimanta foto folosita pe Magic Mirror Pro Photobooth este o imprimanta profesionala ce se preteaza extrem de bine cabinelor foto, cu viteza de imprimare de doar 10 secunde si cel mai mic cost per fotografie dar si optiune de a printa 5X15 cm. sau 10X15 cm (doar 0.47 bani). Aceasta mai poate fi controlata si cu ajutorul unei aplicatii pentru a printa fotografii direct de pe telefonul mobil.

Mitsubishi CP-D80DW

Consumabile pentru 860 poze 10X15 cm + Banda Magnetica

Imprimanta foto Mitshubishi CP-D80DW este o imprimanta profesionala ce se preteaza extrem de bine cabinelor foto, cu viteza de imprimare de 12 secunde si cel mai mic cost per fotografie dar si optiune de a printa 5X15 cm. sau 10X15 cm (doar 0.55 bani).

Nu folosim marci chinezesti gen : Dynaphos, Godox, etc, marci care de altfel sunt destinate fotografilor amatori. Acestea nefiind recomandate cabinelor foto si asta datorita numarului mare de declansari la care este supusa o cabina foto.
Blitz-urile foto profesionale de studio Elinchroom 400w sau BL400 au fost create pentru fotografii profesionisti, fiind de altfel una din cele mai cunoscute marci de pe piata.
Iluminarea cu panouri de leduri sau becuri este total nerecomandata atat calitatii fotografiei dar mai ales extrem de obositoare ochilor (cum putem zambi daca avem o lumina puternica fixata in ochii?).

Folosim camere foto profesionale dslr Nikon D3500 + 18-55 mm sau Canon 200D + 18-55. Acestea auincorporat sistem de wifi si totodata ofera culori saturate, imagini bogate in detalii si texturi, culori saturate, indiferent de conditiile de fotografiere. Diferenta dintre cele doua o face focalizarea mult mai rapida a aparatelor Nikon D3500, dar si culorile mai vii ale acestora.

La achizitionarea acestei cabine, veti beneficia gratuit de pachetul „SMART BUSINESS”

– Personalizare gratuita a cabinei (acesta va arata exact cum iti doresti)
– Acces in cel mai mare grup de whatsapp dedicat clientilor. Aici vei putea face schimb de idei de marketing, sa cere pareri, schimb de evenimente si de asemenea suport tehnic.
– Cutii profesionale de transport, relizate din Tego multi-stratificat cu insertie ce imita pielea.
– Kit stativ + bara telescopica
– Fundal paiete 1.5 x 3m
– Suport tehnic telefonic sau team viewer
– Instruire tehnica + tutoriale video in limba romana
– Colectie de template-uri 100% editabile
– Consultanta pentru alegerea unui site web profesional (nu recomandam subdomeniu).
– Consultanta pentru promovare.
– Consultata juridica si strategie financiara : realizare firma, cod CAEN necesar, contracte de inchiriere, recomandari flayere, pachete tarifare, etc.
– Materiale video disponibile pe site-ul nostru sau facebook.
– Inlocuirea produsului defect pe perioada in care componentul dvs. este in service.

VALOARE PACHET :  1200 EURO GRATUIT!
PRET :  4900 4000 EURO (Tva inclus si deductibil).
Pretul se calculeaza in lei la cursul BNR din ziua platii.

© 2016 - 2019 Cabinefotodevanzare.ro | Toate drepturile rezervate.