Termeni si conditii

Termeni si conditii

Condiţii comerciale
Utilizarea si efectuarea comenzilor pe site-ul cabinefotodevanzare.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:

Preturile sunt afisate in Euro, iar plata se realizeaza in lei la cursul BNR din ziua intocmirii documentelor.

Achizitionarea produselor pe site-ul www.cabinefotodevanzare.ro

Achizitionarea produselor pe site-ul nostru se poate realiza in urmatoarele moduri :

  • Achizitie prin plata cu cardul bancare in sistem de 12 rate fara dobanda cu cardul de credit Star Forte al bancii Transilvania prin accesarea unui link securizat al bancii Transilvania pus la disponizitie de catre S.C.Pabibabum Media Events S.R.L .
    In cazul in care valoarea comenzi depaseste suma disponibila pe card, clientul are posibilitatea de achita prin transfer bancar diferenta din fondurile proprii.
  • Achizitie prin comanda telefonica sau email, plata realizandu-se prin transfer bancar in baza documentelor justificative (factura fiscala + contract de vanzare-cumparare).

Taxele de transport nu sunt incluse in pretul produsului.
Toate produsele comercializate pe site-ul cabinefotodevanzare.ro beneficiaza de 24 de luni garantie, conform legislatiei din Romania.
Pozele au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pretul produsului.
Toate produsele comercializate pe site-ul cabinefotodevanzare.ro sunt noi, in ambalajul original si sunt insotite de factura fiscala, contract de vanzare-cumparare si procese verbale de predare-primire si punere in functiune.

Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii care au un comportament neadecvat, limbaj necivilizat (agresiv), care au comenzi neachitate, sau comenzi neridicate sau refuzuri de primire.

Protectie datelor cu caracter personal:

Informatiile cu caracter personal furnizate catre S.C.Pabibabum Media Events S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, Str. Morilor, Nr.26, sector 3, inregistrata la Reg. Com. sub J40/5623/2016, RO35969090, Capital social: 200RON, sunt folosite doar in scopul pentru care au fost solicitate, adica pentru facturare si/sau expedierea comenzilor. Conform legilor in vigoare S.C. Pabibabum Media Events S.R.L. nu face publice datele furnizate de clientii sai. Daca doriti stergerea datelor dvs. din baza noastra de date, puteti solicita acest lucru, in scris, la adresa de email: office|AT|cabinefotodevanzare|DOT|ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Pabibabum Media Events S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: Facturarea si expedierea bunurilor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru facturare si expedierea produselor comandate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a comanda produsele afisate pe acest site.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si NU sunt comunicate altor destinatari.

Prin utilizarea si efecturea de comenzi pe siteul cabinefotodevanzare.ro va exprimati acordul sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. Pabibabum Media Events S.R.L. In cazul in care nu doriti sa primiti aceste informatii este necesar sa ne anuntati in scris, la adresa de email: office|AT|cabinefotodevanzare|DOT|ro.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vă adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneţi prelucrării datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa sediului social al S.C. Pabibabum Media Events S.R.L sau la adresa de email: office|AT|cabinefotodevanzare|DOT|ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Datele dumneavoastra NU vor fi transferate in alte state in vederea prelucrarii.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Datele personale solicitate pentru a putea efectua comenzi pe site-ul cabinefotodevanzare.ro sunt:

Achizitie persoana fizica
– Nume complet
– Adresa completa + adresa livrare (daca aceasta va fi diferita)
– Numar de telefon
– Cont Iban
– Denumirea bancii
– adresa de email

Achizitie persoana juridica (firma)
– Denumirea societatii
– codul fiscal
– Numarul de inregistrare al firmei
– Adresa completa sediu social + adresa livrare (daca aceasta va fi diferita)
– Nume administrator
– Cont Iban
– Denumirea bancii
– Adresa de email

Politica de retur se supune urmatoarei legi: „Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:”

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.” Legea contractelor la distanta, Art.7, Alin.2, Lit.b

Pentru returnarea prodului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email: office|AT|cabinefotodevanzare|DOT|ro.

Doar cererile scrise se vor lua in considerare.

Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi, urme de uzura), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente si produsele cadou/bonus (exact ca in momentul receptionarii).

Dupa primirea confirmarii de returnare, produsele nu se vor returna mai tarziu de 15 zile lucratoare de la data primirii acestora (de catre client), indiferent de cand a fost trimisa cererea de retur.

In cazul produselor achizitionate de la sediul firmei sau a celor achizitionate pe persoana juridica (indiferent de metoda de livrare), termenul este de 2 zile lucratoare. In anumite cazuri, se pot accepta retururi peste cele 2 zile, insa cu penalitati cuprinse intre 10% si 25% din valoarea produsului returnat. Produsele se vor returna in maxim 2 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare.

Returnarea banilor se va face intr-un termen de maxim 15 de zile de la primirea returului. Pentru returnarile prin curier, returnarea banilor se poate face preferabil prin banca sau optional, prin mandat postal. Pentru produsele returnate la sediu, returnarea banilor se va face numai prin banca indiferent de modalitatea prin care a fost platit produsul la ridicare.

Ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului in cazuri de retururi repetate, clienti recalcitranti, depasirea termenului de returnare, neindeplinirea conditiilor de returnare sau neacceptarea penalizarilor.

Conditii de acordare a garantiei comerciale:

Conditii generale de garantie: Drepturile consumatorului sunt conform Prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 21/1992(rp) si Legii 449/2003 (varianta actualizata). Termenul de garantie este de 24 luni. Termenul de aducere la conformitate pentru produse este de maxim 30 zile calendaristice. Obligatiile furnizorului: Perioada de garantie acordata pentru echipamentele mentionate decurge de la data cumpararii mentionata in factura. Asigurarea de service in garantie se efectueaza la sediul furnizorului in zilele lucratoare sau in conditiile contractului de vanzare – cumparare. Daca, in perioada garantiei, produsul nu se poate repara sau durata remedierii deficientelor este mai mare decat termenul legal (maximum 15 zile din momentul in care operatorul economic a luat la cunostiinta de deficientile respective sau a intrat in posesia echipamentului) se poate solicita inlocuirea sau rezolutiunea contractului. Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care s-a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate sau s-a predat produsul persoanei desemnate de acesta pana la data aducerii produsului in stare normala de utilizare, respectiv data notificarii in scris a acestui fapt. In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a solicita beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat a fi defect si/sau costurile de transport tur-retur. Garantia este valabila numai pe teritoriul Romaniei. Garantia se acorda produselor prezentate in service impreuna cu documentatia tehnica (daca este cazul) si toate accesoriile cu care au fost livrate, insotite de o copie dupa factura cu care a fost cumparat produsul, si o scurta descriere scrisa a defectului reclamat. Obligatiile beneficiarului: Alimentarea de la reteaua electrica cu impamantare si in limitele de toleranta prevazute de producator; folosirea numai a elementelor de cablare originale ale echipamentelor; respectarea instructiunilor de utilizare ale echipamentelor cumparate, conform indicatiilor tehnice date de vanzator, respectiv de executantul operatiilor de service; pastrarea integritatii sigiliilor vanzatorului, respectiv ale executantului lucrarilor de service; pastrarea documentatiei primite odata cu echipamentul (daca este cazul), pe toata durata garantiei; transportarea echipamentului in ambalajele adecvate, astfel incat sa se evite deteriorarea lor. 4. Excluderi de la acordarea garantiei (fara a ne limita la urmatoarele / aceste mentiuni se completeaza cu cele din documentatia insotitoare produsului):

Produsul prezinta urme de socuri mecanice, zgarieturi sau alte semne care indica o manipulare sau utilizare defectuoasa. Produsul a fost desfacut, reparat si/sau modificat de persoane neautorizate. Imposibilitatea de a face dovada achizitiei. Sigiliile sunt rupte sau deteriorate. Componentele electronice prezinta rugina, semne de oxidare din cauza expunerii la umezeala sau scurgeri interne. Produsul prezinta urme de nisip, depuneri de calcar si/sau alte impuritati (produsele sunt destinate utilizarii doar cu apa curata!). Utilizare abuziva sau neglijenta. Nu fac obiectul garantiei materialele consumabile ( filtre, duze, conectori electrici, etc.) Nu se ofera garantie pentru defectiunile aparute ca urmare a manipularii defectuoase sau lovirii produselor, urme de lichid (in cazul programatoarelor), pentru defectiunile aparute ca urmare a utilizarii de materiale consumabile care nu sunt indicate de vanzator. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator, in cazul defectarii echipamentului, pentru pierderea informatiilor sau datelor precum si pentru orice prejudicii ce ar putea suferi beneficiarul in urma acestor pierderi, obligatia vanzatorului fiind numai de a repara sau inlocui echipamentul defect. Vanzatorul nu este raspunzator de deblocarea echipamentelor care au fost protejate prin parole de catre beneficiar. Garantia nu acopera cazul cand apar daune rezultate din transport defectuos (exceptand cazul in care transportul este efectuat de firma noastra), accidente, traznet, inundatie, foc, ventilatie necorespunzatoare sau orice alta cauza care nu poate fi controlata de firma noastra. Utilizarea produsului in alt regim decat cel pentru care a fost proiectat.

5. Prevederi finale: Garantia se acorda cumparatorilor directi, S.C. Pabibabum Media Events S.R.L nefiind raspunzatoare in fata tertilor care vor fi achizitionat produsele comercializate de noi prin acestia. Garantia se acorda numai la prezentarea facturii originale de vanzare (sau copie dupa aceasta), impreuna cu accesoriile primite la achizitionarea produselor. S.C Pabibabum Media Events S.R.L isi rezerva dreptul de a refuza sa acorde service in garantie daca nu se pot prezenta documentele de mai sus sau daca informatiile continute in acestea sunt incomplete, nelizibile sau modificate. Prezentul certificat se completeaza prin acordul de vointa al partilor cu acte aditionale specificate pentru anumite tipuri de echipamente sau cu prevederile noilor acte intervenite pe parcurs. Eventualele litigii se vor solutiona pe cale amiabila conform Codului Civil prin mediere, iar in caz de neintelegere, de catre instantele judecatoresti.
Prin plasarea comenzilor pe site-ul catlux.ro, Cumparatorul este de acord cu conditiile de acordare a garantiei comerciale.

Drepturile consumatorului sunt conform Prevederilor OUG Nr. 34/2014 (actualizata).

DATE COMPANIEPabibabum Media Events
Cod unic de inregistrare : RO35969090
Nr. registrul comertului : J0/5623/2016
LOCATIA NOASTRAUnde ne gasiti :
Strada Poet Ion Minulescu , nr. 60, etaj 2, sector 3, Bucuresti
Vizionarile se fac in baza unei programari telefonice sau email.
MEDIALink-uri sociale
DATE COMPANIEPabibabum Media Events
Cod unic de inregistrare : RO35969090
Nr. registrul comertului : J0/5623/2016
LOCATIA NOASTRAUnde ne gasiti :
Strada Poet Ion Minulescu , nr. 60 , etaj 2, sector 3, Bucuresti
Vizionarile se fac in baza unei programari telefonice sau email.
MEDIALink-uri sociale

Copyright by Cabine foto de vanzare. 2023 Toate drepturile rezervate

Protectia Consumatorilor – ANPC